Vyhledávání


Novinky

Spuštění nových stránek!

02.05.2011 00:00
Oficiálně spouštíme nové stránky - Crazy Dogz! :)

Příjezd Sama!

24.04.2011 23:40
Je to tak! Přibyl nový člen jak do rodiny, tak do smečky :)

Kvalifikačky na EOJ, Praha

24.04.2011 00:00
Účastnili jsme se také kvalifikačních závodů na European Open Junior.

Oficiální závody agility - Chvalnovská Pohodička X., Chvalnov

17.04.2011 00:00
Veleúspěšně jsme se vrátili z Chvalnovské Pohodičky :) Počteníčko v zážitcích a přesné (snad :D) výsledky -> úspěchy :)

Neoficiální závody agility - Hodonín

10.04.2011 00:00
Závody v Hodoníně se stali již snad tradicí, takže ani na Předvelikonočním výprasku jsme nemohli chybět! :)
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

TOPlist

5.3.2011 - Zimní Hodonínská Tlapka, Hodonín

05.03.2011 00:00

Tak na tyhle závody jsem byla vážně zvědavá, jak nám to půjde. Poslední dobou se nám totiž moc nedařilo a to z jednoho prostého důvodu - zima. Cleo má celou zimu (prosinec - únor) období, kdy se výhradně na závodech (a to i kdyby byly na domácí půdě) absolutně nesoustředí, tudíž se diskvalifikujeme kam vlezem :D Lednové dvojzkoušky v Mikulově - 2x DIS. Únorové dvojzkoušky v Mikulově - DIS + doběh s tr.b.. Nicméně, podle kalendáře zima skončila a mně se docela hodilo Clea otestovat.
Areál byl docela hezký, místo, kde psa vyvenčit bylo rozsáhlé, povrch v hale byl jakýstakýs nevím jak se jmenoval, ale parádní :) Lepší než písek, mnohem. Rozhodčím byl Palo Vakonič - myslela jsem si, že povahu jeho parkurů mám zmáknutou, ale jak se ukázalo, v Hodoníně se uběhnout daly :)
Prvním během byl jumping. Dráha až na jeden chyták moc pěkná :) A stalo se - přesně na onom chytáku jsme se DISkli :D Místo okolo skočky vrazil do tunýlku :) Měla jsem za to, že zimní období ještě neskončilo, ale jak se později ukázalo - skončilo. Takže se Cleo kupodivu soustředil, ale já ho dost nezavolala.
Pak následovala dlouhá pauza, poházela jsem si frisbeečko, zjistila jsem, že toho ještě spoustu neumím a každý rovně hozený disk je pro mě úspěchem :D
Druhým během byla A3 zkouška. Nastupovala jsem dost nervní, ale vlastně ani nebylo proč - prodloužení A3 karty splněné máme. Spíše mě zajímalo, zda to dáme bez tr.b. za čas. A daly! :) A taky nám z toho vykouklo 1. místečko :) Nechci nijak hanit, ale byli jsme o 0,01s rychlejší než A3Ch :P Ať žije elektronická časomíra :) Mimochodem, toto zjištění pro mě docela dost znamená, dokazuje to, že do kategorie A3 patříme, a že když to nepose*em, tak se zkouška prostě splnit dáá :) Jinak - téměř skočená zóna. No, skočená není správné slovo, spíš si Cleo nevzpomněl, co se na zóně dělá, a tak přibrzdil a pak nějak seběhl :D Otřees. To dotrénujem :)
No a posledním během bylo agility. Dráha se mi líbila, byla pěkná na procvičení zón. Mimochodem - opět ji neudělal jak měl. Ale abych nepředbíhala - před nástupem na start k nám doběhl Manchester teriér, nahl se nad Clea a mně bylo jasné, že se do sebe pustí. Cleo prvně čuchal, tak jsem ho jen přitáhla za vodítko a "hušovala" na Manchestera. Nic no, pustili se do sebe... Nekousli se, jen se tak "oťukávali". Jakmile jsem ale Clea chtěla zvednout, samým vztekem se (snad nechtěně) zakousl do mě, do podpaží. Uwah, bolestí mi vytryskla slzička. Tu jsem ale zatlačila a šla na start. V klidu jsem Clea odložila, utřela si tu slzu a běžela. No, doběhli jsme čistě :D Jako jediní meďáci. Sice mě ta rvačka rozhodila a netroufla jsem si na výměnu, kde jsem ji měla nachystanou, ale nakonec jsme to zmákli :) A z toho mám vykouklo 1. místečko :)
Jen je škoda toho jumpu, kdybychom se neDISkli, měli bychom pěkný poháár :) Ale i tak jsme spokojení.
Tak = zimní období už má Cleo za sebou x)

Mimochodem - 5.3.2011 se v brzkých raních hodinách narodin Sam :) Ace Sam Fast and Foolish :)

Video? Možná bude, uvidíme...