Vyhledávání


Novinky

Neoficiální závody AgiDivošení, Loučky

19.06.2011 00:00
ZaAgiDivošili jsme si v dalekých Loučkách! Sam se přidal, ale pouze na kukando :)

Robinsonáda, Brno

18.06.2011 00:00
Máme za sebou červnové závody Robinsonáda konané v Brně :)

Cup Mania, Kamenný mlýn (SK)

05.06.2011 00:00
A máme za sebou také slovenské závody Cup Mania ve znamení 4. míst! :)

Kvalifikačky, Brno

29.05.2011 00:00
Účastnili jsme kvalifikačních závodů na EO v Brně. Ostudaa! :D

MVP - SpringDuodanube, Bratislava

15.05.2011 00:00
Po nějaké době jsme opět vyrazili na výstavu :) Počteníčko, i úspěch byl :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

TOPlist

4.9.2011, Vánoční závody, Hodonín

04.09.2011 00:00

Konečně! Můj den D! Dnes jsem závodila s oběma psy! :) Neskutečně jsem se na to těšila už asi půl roku! Tentokrát Hodonín hodně překvapil s názvem závodů, prý "Vánoční" :D Vánoční závody v září, originální. Výsledky byly rychle vyvěšeny, běhy odsípaly, skvělá organizace, jako vždycky! :)
Před posazením se do židle jsme šli ještě vyvenčit hafany. A co se nestalo, přišla jsem na prohlídku pozdě. Nějak jsem nestihla přepnout režim "Cleo - Sam". Se Samem jsme už hodně dlouho netrénovali (ne že bych nechtěla). Prohlídku jsem proletěla a za chvilku šla na řadu.

Tuneliáda 1: Vyběhli jsme dřív než se písklo, za což jsem později dostala gestem vynadáno. Ale jak se dalo očekávat - dlouhé netrénování se podepsalo i na Samovi, který tunely tak úplně nežere. Oběhl totiž hned první tunel. Do druhého se trefil, ale třetí netrefil. Ale to byla má chyba, protože jsem nepřepla, jak jsem se už zmínila.
Tuneliáda 2: To jsme dali čistě! :) Ale nějak se mi nezdála Samova rychlost. Zdálo se mi, že je pomalý. Ono totiž skončil na 5. místě. Borderka a 5.! Pche! Pravda ale, byly tam i starší a zkušenější týmy.
A ano, vím. Strašně máchám rukama, je to zvyk od Clea. Ale ono mě to přejde, až budu několik metrů za Samem :D


S Cleem to dnes bylo úplně jiné. Kupodivu, na parkuru se mi nevy*ral, což jsem už samotné považovala za úspěch :D Cleo zřejmě neměl svůj den, ale moc se mu nedivím, byl to 2. den závodění.
Jumping: Cleo se u okolo (překonání překážky z druhé strany) vždycky úplně zabrzdil a pak z fleku skočil, což bylo hodně divné. I přes tuto nechuť jsme doběhli na 1. místě.
Agility: než jsme začali běhat agility, teplota se o hodně změnila. Bylo dost velké vedro. To se hodně podepsalo na nás obou. Nevím proč i na mně, ale se změnami teplot či vedrem mám sama docela problém. Možná za to může nízký tlak, nevím... Kokádo má asi to stejné :D Ten byl taak pomalý. Při vyběhnutí z tunelu před cílovou rovinkou se mi dokonce začuchal! Běžel, jen sklopil hlavu. No má štěstí :D Doběhli jsme čistě, 2. místo.
Součet: 2. místo :) Čas není náš kamarád :D

Sam, tuneliáda 1, 9. místo/10 (2 odmítnutí).

Sam, tuneliáda 2, 5. místo/10, čistý běh.

Cleo, jumping, 1.místo/4, čistý běh

Cleo, agility, 2. místo/4, čistý běh

Mockrát děkuji za natočení, vyfocení, fandění, pomoc, povzbuzování a všechno ostatní bandě Jumpingdogs! :)
A pár foteček :)