Vyhledávání


Novinky

Agility Cup města Kroměříže

03.09.2011 00:00
Stejně jako loni jsme nedolali účasti na skvělých Kroměřížských závodech :)

Oficiální závody v Přerově

28.08.2011 00:00
Na konci prázdnin jsme si poněkud méně úspěšně zazávodili v Přerově.

Pálava Summer Cup II., Pasohlávky

07.08.2011 00:00
A už i II. termín Pálava Summer Cupu je minulostí :) Vrátili jsme se poněkud úspěšně :)

Pálava Summer Cup I., Pasohlávky

31.07.2011 00:00
Neplánovaně jsme se zúčastnili I. termínu oficiálních závodů agility Pálava Summer Cup. Prozatím úspěšně! :)

LVT Svojanov 2011

09.07.2011 00:00
A máme za sebou také letní výcvikový tábor ve Svojanově. Oba kluci si ho skvěle užili :) Tábor jsme zakončili táborovými závody, kde se dařilo hlavně Samovi!
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

TOPlist

29.1.2011 - Mikulovský Dvojhrb I., Mikulov

29.01.2011 00:00

Těchto závodů jsme se s Cleem zúčastnili nejen jako závodníci, ale také pomocníci, jelikož náš klub Jumpingdogs tuto akci pořádal :)
Upřímně - ohledně organizace to pro mě bylo naprosté překvapení, pač všechno to okolo a okolo šlo úplně kolem mě :D Ale vůbec mi to nevadilo :) No, velmi příjemných překvapením pro mne byla televize s nejaktuálnějšími výsledky, to bylo úplně luxusní a nejradši bych to vychválila do nebe. Časomíra až na 10 minutovou (+-) prodlevu fungovala v pohodě :) Pomocníci na parkuru parádně spolupracovali, pan rozhodčí Vakonič stavěl fakt těžké dráhy a kdyby nebyla zima, tak bychom je třeba i zaběhli :D No a zvuková aparatura zlobila už od rána... Nakonec jsem dostala sluchátka s mikrofonem, brr... Ale fakčilo to, to je důležité... Možná jsem v hlášení nebyla zas až tak úžasná, ale učený z nebe nespadl ;) Snad to příště (pokud nějaké příště bude) bude lepší :) Myslím si, že ohledně organizace si nikdo neměl na co stěžovat. No a počasí? Hrůza... Bylo hodně pod nulou, ale i na to jsme byli připraveni - zkoušky byly podle výkonostní kategorie, takže na závodech člověk strávil třeba jen 1-2 hodiny a jel zase domů. No a jestli někdo ze závodníků mrzl - zkuste si celé závody (7:00 - 17:00) sedět na jednom místě a pak si řeknem :D Tolik asi ohledně organizace :)
Závodění, no, to nám moc nešlo :D Moc nešlo, no, spíš to byla hrůza na entou! Cleošek tunelařil, to by mu šlo teda teda :D V první zkoušce jsem hold zapomněla dráhu, ale to proto, že mě Cleo zaskočil vystartováním bez povelu, ale tak co, no stres, prodloužení A3 karty už máme jisté :) Cleošek víceméně v té první spolupracoval, i když to byl DIS, nomz... V té druhé... Tee-hee, to už byla katastrofa! :D Tunelařil si jak chtěl... A to fakt... I když jsem si myslela, že na "domácí půdě" bude trochu krotší, zas byl jak utržený z řetězu. Sice chápu, že být zavřený celý den v kennelce v autě není žádná báseň, ale venčený byl dost často. No, říkám, v zimě je nepříčetný... Ale nevadí, ocenila jsem alespoň rychlost a tak jsem ho stejně vykrmila všema párkama, které jsem našla x)
Závody se mi moc moc líbily, těším se na únor ^^