Vyhledávání


Novinky

Dvojzkoušky, Veselí nad Lužnicí

18.07.2010 00:00
Máme za sebou dvojzkoušky ve Veselí, odkud jsme si toho tolik nepřivezli :D

Neoficiální závody agility, Hodonín

17.07.2010 00:00
Zúčastnili jsme se neoficiálek v Hodoníně, odkud jsme si něco málo odvezli :)

EOJ 2010, Německo

14.07.2010 00:00
Zúčastnili jsme se European Open Junior 2010 v Německu!
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8

TOPlist

26.3.2011 - Mikulovský Dvojhrb III., Mikulov

26.03.2011 00:00

Poslední díl seriálu Mikulovský dvojhrb jsme završili teplotami nad bodem mrazu a pěknými dráhami od pana rozhodčího Petra Dostála :)

První zkouška se mi moc líbila, dráha byla běhavá, ani ne tolik technická jako na minulých Dvojhrbech. Navíc měl Cleo po svém zimním období, takže jsem si věřila trochu víc. Na dráze jsem však měla drobnou komplikaci - zapomněla jsem dráhu :D Naštěstí jsme měli v cestě kladinu a pak jsem si vzpomněla :) Moje pěknéé točení za překážkou zabránilo Cleovi vletět do tunelu (což se některým moc nepovedlo...) no a oalá - 1. místo. Z konkurence na úrovni (5 závodníků) doběhli jen 2 (jen já a Cleo čistě), závodnice na 2. místě měla o necelých 7 vteřin lepší čas, ale kdybychom se tolik na zóně nezdrželi, stáhli bychom to tak na 2-3 s. Sic jsme doběhli bez chyb a odmítnutí, nicméně celkově nám to dalo 4 tr.b. za čas. Ale nám to nevadí - splněno máme.

Druhá zkouška už však tak veselá nebyla... Hnusný náběh do slalomu tam byl a za ním ještě skočka. Že to nebude bez chyby bylo jasné. U slalomu jsme dali odmítačku, ale pokračovali jsme - důležité :D No a na předpřed poslední překážce jsme se DISkli T-T Bohužel, z áčka viděl bližší díru do tunelu než se šla a já prostě nečekala, že tam vletí. Dost mě to překvapilo. No, zamrzí, chtěla jsem fleesovou hračku pro štěně, pač doma skoro nic nemáme. Ale i tak - ceny byly bohaté, odvezla jsem si toho domů dost ^^
Btw, hračku se nám nakonec získat podařilo :D

Z pohledu pomocníka - myslím, že jsem si trošku strhla ostudu :D Nechtěně a nevědomky jsem řekla do mikrofonu sprosté slovo, protože jsem se ztratila a ještě k tomu zkomolila jména, ale já při běžné mluvě sprostá nejsem!! Ale stane se :D
Tak to byl poslední Dvojhrb, jupí? :D

Video není, naše výkony byly tentokrát šupa, zónečky byly 100%, odložení jako vždycky otřesné - ale zase nevystartoval než jsem mu řekla (nicméně, na přeučení odložení již pracujeme), rychlost maximální, nasazení taktéž, takže spokojenost, největší :)