Vyhledávání


Novinky

Spuštění nových stránek!

02.05.2011 00:00
Oficiálně spouštíme nové stránky - Crazy Dogz! :)

Příjezd Sama!

24.04.2011 23:40
Je to tak! Přibyl nový člen jak do rodiny, tak do smečky :)

Kvalifikačky na EOJ, Praha

24.04.2011 00:00
Účastnili jsme se také kvalifikačních závodů na European Open Junior.

Oficiální závody agility - Chvalnovská Pohodička X., Chvalnov

17.04.2011 00:00
Veleúspěšně jsme se vrátili z Chvalnovské Pohodičky :) Počteníčko v zážitcích a přesné (snad :D) výsledky -> úspěchy :)

Neoficiální závody agility - Hodonín

10.04.2011 00:00
Závody v Hodoníně se stali již snad tradicí, takže ani na Předvelikonočním výprasku jsme nemohli chybět! :)
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

TOPlist

2.10.2010 - Neoficiální závody agility, Hodonín

02.10.2010 00:00

Do Hodonína jsem se vydala jako jediná členka KK Valtice, což je v podstatě ostuda, že ostatní nedojeli. Nicméně, jejich chyba :) Zabrala jsem si celou lavičku pro sebe, robalila své veškeré vybavení (deku, židli, kennelku...) a šla se zaprezentovat :) Za prezenci jsem si vzala gumové medvídky, nicméně byla taková kosa, že připomínali spíše kousky ledu :D
Prvním během byla již tradičně hra - každý pes musel dosáhnout 21 bodů (3 body - áčko, dálka; 2 body - tunel; 1 bod - skočka) s tím, že se nesmí překonávat 2 stejné druhy překážek po sobě (takže se nesmělo hop, hop; či tunel, tunel). No Cloeš to zaběhl náádherně, běžel nejrychleji jak uměl, neshodil, zónečku na áčku neskočil (vlastně ji ani neskáče...), žádné velké oblouky na točkách, no prostě pěkné :) Takže následovala dlouhá pochvala :) Skončili jsme na 4. místě, ale to nám nijak moc nevadilo, jelikož ten běh byl vážně pěkný :)
Pak se běžel jumping. Bylo to jednoduché, jenže mi Cleo udělal odmítačku :( Nestihla jsem ho předběhnout v tunelu. Ale jinak moc hezké :) Doběhla jsem, samozřejmě jsem ho pochválila, hodila mu 4 kousky salámu, pohladila, trochu ponadávala (ty si kks Clejane, fakt, co sis to tam zase vymyslel, co?)... A jak jsme skončili? 2. místo ;)
Pak se běželo agility, dráha opět jednoduchá, bála jsem se snad jen té pochybné zóny a rovinky s tunýlkem, ale jinak v pohodě. No, Cleoš celou dráhu zvládl perfektně, zónečku neskočil, ale byla taková pochybná. Ba neshodil ani jednu tyčku, ale na předposlední překážce oběhl skočku. No, vyčítala jsem mu, co tam zas vymýšlel, ale nějak jsem se smířila, že tentokrát neměl den. A jak jsme skončili v agility? 3. místo.
A ještě součet a to bylo 3. místo :) Za Pumprlovic holkama, však mi je zase někdy porazíme :)