Vyhledávání


Novinky

Agility Cup města Kroměříže

03.09.2011 00:00
Stejně jako loni jsme nedolali účasti na skvělých Kroměřížských závodech :)

Oficiální závody v Přerově

28.08.2011 00:00
Na konci prázdnin jsme si poněkud méně úspěšně zazávodili v Přerově.

Pálava Summer Cup II., Pasohlávky

07.08.2011 00:00
A už i II. termín Pálava Summer Cupu je minulostí :) Vrátili jsme se poněkud úspěšně :)

Pálava Summer Cup I., Pasohlávky

31.07.2011 00:00
Neplánovaně jsme se zúčastnili I. termínu oficiálních závodů agility Pálava Summer Cup. Prozatím úspěšně! :)

LVT Svojanov 2011

09.07.2011 00:00
A máme za sebou také letní výcvikový tábor ve Svojanově. Oba kluci si ho skvěle užili :) Tábor jsme zakončili táborovými závody, kde se dařilo hlavně Samovi!
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

TOPlist

10.-11.9.2011 Mistrovství České Republiky v agility 2011, Žamberk

18.09.2011 00:00

Jet či nejet? Tuhle otázku jsem si kladla hodně dlouho. Chvilkama jsem si říkala, že budu čelit výzvě, ale protože to nebylo zrovna za barákem, chvilkama jsem říkala zase že ne :D Ale naštěstí mě trenérka přemluvila, já rychle odsouhlasila družstvo abych už nemohla vycouvat. V družstvu jsem byla s Jitkou Volfovou, Míšou Lhoteckou a Zuzkou Uhrinovou :) Naše družstvo se jmenovalo "SUPERMIX" a super mix jsme fakt byli :D
Ono totiž důvodů proč nejet bylo hodně - trošku drahé, trošku daleko, nesnáším spaní ve stanu, na mě moc prestižní závod (samá A3, jak bych vůbec mohla uspět...), Sama nechat doma a tak dále...
Naštěstí jsme se na místo svezli v autě. I když trochu přeplněném za sítí se psem co v autě nespí, bylo to v pohodě :) Na místo jsme přijeli kolem 20. hodiny, tedy těsně před koncem páteční prezence. No na mě musel být pohled. Neměla jsem vůbec tušení kde jsem (v té tmě se nesnadno orientovalo v areálu), za krkem na okně ležel bígl co se neskutečně cpal ven, nevěděla jsem kde mám peněženku, ale očkovák s výkoňákem jsem měla v ruce :D Stan jsem si postavila v úplně tmě, někde tam smrděl bobek a já nevěděla čí nebo kde. Cleo přivázán ke "stromu", který už aspoň 10x ochcal si sedl a začal se nudit. Moje večeře? Chipsy v autě, ale take it easy, na závodech nejím celý den ;)

Sobota:
V sobotu velmi brzké vstávání! Ale alespoň jsem stihla úplně všechno i to co jsem vůbec neplánovala :)
Před během jsem se ještě šla mrknout na stánek Zero DC, odkud jsem chtěla už hoodně dlouho nový postroj pro Sama. Už asi měsíc jsem jim psala o postroj v barvě černo-bílá s ťapkovým vzorem. E-mail, že už ho mají stále nikde... A najednou byl na stánku. Rychle jsem ho čapla a koupila :) Jupíí, Sam má nový postroj :D

První běh: Jumping jednotlivců. Tento parkur mi přišel poněkud jednodušší, je ale fakt, že Cleo je pomalý, takže ho všude stihnu. S rychlými psy by některé části mohly být složitější, ale žádný výrazný chyták jsem v parkuru nenašla. Doběhli jsme čistě, 8. místo, bez trestných bodů za čas! :)
Druhý běh: Agility družstev. Už při příchodu na start se mi Cleo nějak nezdál. Ale on je vždycky nějaký jiný, takže... :D Bohužel tentokrát fakt v pohodě nebyl. Při odložení si čmuchl a já věděla, že jestli nevyběhnu teď, tak nikdy :D Tak jsem vyběhla. A Cleo shodil dálku (2. překážka), slalom byl pomalý a křečka na další překážce vůbec ani neudělal (DIS). Navíc asi 3x shodil, zónu pěkně odflákl a to bylo pro mě hrozné. Dostal velikou baštu a hodně chvály, to jo, ale já byla dost špatná. Furt jsem si říkala: zítra to pose*em a takové... Bohužel jsem byla 1. v pořadí družstva, tak se náš DISk asi nehezky podepsal na výkonech ostatních členů. Dohromady jsme měli 50 tr.b. :D Což nás dostalo na 8. místo.

Neděle:
První běh: Jumping družstev. Mooc hezký parkur. Takový běhavý, na rychlost. Cleo to zaběhl parádně, snad jen na začátku jsem se trošku zamotala a vypadla z noty, ale myslím, že si toho nikdo nevšiml :) Bohužel se Cleův výkon nepočítal, protože byl nejpomalejší x( Takže jsme družstvu SUPERMIX nepomohli ani jedním během :( Ale snad jsme čistým během našim kolegům alespoň ulehčili trochu stresu :) A velikým překvapením bylo, že jsme byli na 3. místě! :))
Druhý běh: Agility jednotlivců. Finále. Všechno nebo nic. Startovala jsem z 8. místa. Trošku bez naděje :D Ale i přesto, streslá jsem byla a pořádně. Fakt hodně. Dokonce jsem šla Clea venčit moc brzo a kvůli horku se mi ho nedařilo držet moc fit. Pak přerušili medíky kvůli finále družstev smallíků. Abych Clea udržela vzhůru a fit, nedívala jsem se. A tak jsme šli konečně na start. Nervózní snad jak nikdy :D "Určitě shodí, dvoják určitě, nebo to okolo anebo mi něco skočí, no já ho asi zabiju" - to mí lítalo hlavou :D Neshodil nic, zóna odfláknutá, ale neskočená. Doběhli jsme čistě a rychle (na naše poměry). Happy jak nikdy :D Vyneslo nám to 5. místo a 1,2 tr.b. za čas. Při chválení, krmení a odměňování jsem jenom slyšela a viděla, jak to závodníci startující z lepších míst (7., 6., 5...) kazí. "Jeeeee, Nikolka je vícemistrr!" slyšela jsem :D No už jsem volala domů, každých 10 minut kontrolovala výsledkové listiny, ale nikde nic.
Překvápko to bylo, jakpak by ne, když mě volali na to
2. místo :)) A tak jsme se stali Vícemistry České Republiky 2011 :)
Součet družstev nám tentokrát utekl, ale tak třeba příště :) Byli jsme na
6. místě.