Vyhledávání


Novinky

Agility Cup města Kroměříže

03.09.2011 00:00
Stejně jako loni jsme nedolali účasti na skvělých Kroměřížských závodech :)

Oficiální závody v Přerově

28.08.2011 00:00
Na konci prázdnin jsme si poněkud méně úspěšně zazávodili v Přerově.

Pálava Summer Cup II., Pasohlávky

07.08.2011 00:00
A už i II. termín Pálava Summer Cupu je minulostí :) Vrátili jsme se poněkud úspěšně :)

Pálava Summer Cup I., Pasohlávky

31.07.2011 00:00
Neplánovaně jsme se zúčastnili I. termínu oficiálních závodů agility Pálava Summer Cup. Prozatím úspěšně! :)

LVT Svojanov 2011

09.07.2011 00:00
A máme za sebou také letní výcvikový tábor ve Svojanově. Oba kluci si ho skvěle užili :) Tábor jsme zakončili táborovými závody, kde se dařilo hlavně Samovi!
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

TOPlist

14.-15.8.2010 - agility závody, Zlín (ROSA Zlín)

15.08.2010 00:00

Rozhodli jsme se vyrazit i do Zlína, přecejen, nemít splněnou žádnou zkoušku (a že už závodíme měsíc) není moc dobré! Nicméně - trenéři vlakem nejeli, nikdo jiný se nechystal, a tak jsem nabídla své mamce, jestli by mě tam nechtěla odvézt a podívat se, co že ten Cleo na těch dráhách pořád vymýšlí. Vstávali jsme velmi brzo, snad ještě dříve, než kdybychom jeli vlakem, zato to pohodlí už jsem z toho neustálého trmácení vlakem prostě potřebovala. Bára se svezla taky, takže nakonec to bylo ještě fajn :) Sousedi byli přátelé, tedy, alespoň já je tak brala, a tak to bylo docela fajnové :)
Inu, už od začátku dne byl neskutečný pařák. Stan větral, pes ve stínu, nedaleko splav s chladnou vodou, takže pes vedro docela zvládal. Kdo ho nezvládal jsem byla já :D Pořád se mi motala hlava, chvílemi jsem ani nevěděla, čí jsem. Nechala jsem si opláchnout studenou vodou ze studny hlavu a bylo to lepší.
1. běh - jumping. "Co by se mohlo stát", říkala jsem si. Jako obvykle si Cleo i tentokrát vymyslel opět nějakou hovadinu, no tentokrát dělal, že v životě nedělal odložení, a tak vystartoval dříve a ještě k tomu shodil. To nám vyneslo naše oblíbené 4. místo. Inu což, naštvaná jsem byla teda pořádně, ostudu jsem si svým stěžovaním nejspíše udělala. Jenomže to nikdo nechápe. Já nevím, proč ten bígl vždycky něco vymyslí a na trati pak taky udělá. Já chápu, že pro něj je to vymýšlení hovadin možná zábava, nicméně vtipné to tedy rozhodně není!
Dalším během byla MA3 zkouška. Dráha vypadala snadně (kdo by se taky DISknul s bíglem). První chyba - při vlítnutí do tunelu jsem udělala příliš vysokým tónem "Joo" a on se z tunelu vrátil. No a to, co jsem věděla že se stane, se taky stalo. Shodil dvojskok. On totiž shazuje moc rád, ale vždycky jen jednu tyčku v trati. Snažila jsem se ho vyvést jak nějlépe to šlo, no nebylo to nic platné. I tak 1. místo. Další nesplněná. No a kvůli tunelu (doufám), jsme měli 5,1 tr.b. za čas :\ Těch já se na A3 bojím nejvíce...
No a nakonec - agility. No, byly tam 2 kladiny, rozhodla jsem se zóny uřvat, neboť on je moc rád skáče a ještě s tím výrazem "juchuu", tak aby věděl, že zóny se berou vážně. První kladinu jsem uřvala poměrně krkolomě, hodně velká brzda. Druhá kladina už byla plynulejší. Sice neudělal 2 on 2 off, ale zóna byla, radujme se! Takže jsme doběhli bez chyby, no párků dostal habaděj, mé vypísknutí v cíli po čistém běhu již tradičně zaznělo :D A vyneslo nám to krásné 3. místečko! :) S trestnými za čas... I tak ^^
Druhý den už byl mnohem lepší. Myslím ohledně počasí. Nesvítilo spalující slunce, občas sprchlo, ale dráha byla i nadále použitelná. Sice se v zadní části parkuru, na které se i běhalo objevila kaluž, ze které se časem stal pořádný kačinec, nebylo to tak hrozné :)
První se běhal opět jumping. Ach ano, Cleo si opět něco vymyslel. Již tradičně... Tentokrát si to však od startu, aniž bych se vůbec nějak pohla namířil přímo doprostřed dráhy, kde se rozhlédl a šel zase zpět. Chytla jsem ho, posadila nazpět a pořádně zavelela " zůstaň!". Tentokrát však alespoň všichni viděli, co mi udělal onehdá na EOJku v Německu. Nejspíš mi nikdo nevěřil. Tak teď to viděli. No, jinak dráha, nedotáhla jsem jednu hopku daleko vzdálenou, s DISem jsem se prostě nesnažila. Není to ono.
Zkouška MA3. Když už zkazil jump, mohl by alespoň tohle doběhnout. No a nakonec to fakt doběhnul čistě! A dokonce zkoušku i splnil! O necelou půlvteřinu do standartního času! Prostě se mu to povedlo :) Zase hrál, že velice nezvládá odložení, ale neshodil a zónu na kladina, nebezpečně natočenou taky zvládnul :) Takže jde vidět, že i bígl má co dělat v MA3! No a skončil 1. :) A na V :) Takže máme 1. místo D, 1. místo VD a 1. místo V :) Doufejme jen, že to zas nepůjde dolů na VD :D
No a poslední dráha - agility. Nejtěžší dráha víkendu a jak už to bývá, tu nejtěžší doběhlo zase nejvíce lidí. DISkl se vlastně jen jeden pes :D Cleoš shodil úplně první překážku, já to nevěděla a při doběhu jsem měla připravené ono radostné vypísknutí a místo toho jsem ho připla a zklamaně odkráčela do stanu. A k mému nešťastnému překvapení měl i 2 tr.b. za čas :\ Ani si nejsem vědoma nějaké výrazné stráty... Nicméně, 5. místo. Nic lepšího se čekat nedalo... Bohužel.
Pohár jsme si odvezli, zkoušku splněnou máme, tak nevím, proč jsem pořád tak zklamaná. Možná z toho, že už prostě nevím, jak mu vysvětlit, že si nemá na dráze furt něco vymýšlet :\ Snad se to spraví. Jestli ne... Půjde do paštiky! :D

Video nemám :(