Vyhledávání


Novinky

Dvojzkoušky, Veselí nad Lužnicí

18.07.2010 00:00
Máme za sebou dvojzkoušky ve Veselí, odkud jsme si toho tolik nepřivezli :D

Neoficiální závody agility, Hodonín

17.07.2010 00:00
Zúčastnili jsme se neoficiálek v Hodoníně, odkud jsme si něco málo odvezli :)

EOJ 2010, Německo

14.07.2010 00:00
Zúčastnili jsme se European Open Junior 2010 v Německu!
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8

TOPlist

10.4.2011 - neoficiální závody agility Předvelikonoční výprask, Hodonín

10.04.2011 00:00

Závody v Hodoníně? Tradice! :) Máme to přecejen kousíček od nás a většinou nás provází štěstíčko :) Opět velmi příjemná atmosféra závodů, parkury běhavé a optimálně náročné, no zkrátka typický Hodonín :))
Prvním během dne byla hra - jen rozproudení krve v nohách a rozběhání pejska. Cleošek běžel v pohodě, a abych ho ujistila, že dneska se opravdu bude běhat, mooc jsem ho na konci pochválila (za překonání 6 překážek, heh :D).
Druhým během bylo agility. Trať nebyla zrovna rovinka a moje nálada nebyla nic moc - bylo moc velké vedro a zapomněla jsem si doma foťák :( Brzy jsem mdloby pocítila nejen já, ale i Cleo, který když má mdloby, běhá jak nejpomaleji to umí. Ale při agility byl ještě docela v pohodě :) Zónečku jsme měli parádní, to se musí nechat! Dokonce jsem zapomněla říct povel "zóna" a on předvedl ukázkové zastavení. Tím bych se asi moc chlubit neměla, ale svědčí to o tom, že to Cleo prostě ovládá špičkově! :)) Nicméně, na 3. překážce od konce se Cleo odrazil od zdi (ale nic neshodil!) a za to nám rozhodčí (Marťa Konečná) mávla chybičku :( Naše neustálé problémy se zdí... Ale i tak - ta slavná chybička v konečném výsledku neměla význam, skončili bychom na stejné pozici s ní i bez ní. A jaké bylo umístění? 2. místečko! :)
Pak se běžel jumping. Trať byla rovinka, mnohem lehčí oproti agility. Stačily 2 prohlídky trati a uměla jsem ho po paměti. Ale já si to stejně prošla asi 10x :D Jak je známo, Cleo zrovinka nevyniká svojí rychlostí, takže jsem se snažila ho vyburcovat jak nejvíc to šlo. Bohužel, při jumpingu už měl toho vedra plné zuby, a tak běžel dost pomalu. Ale přesto! Doběhl čistě a snažil se :) Bylo z toho 5. místo! "Jupíí" (?) :D
No a v součtu to bylo 2. místo!! Jak je již zvykem - porazila nás Marie Pumprlová s Baxem, v každém běhu o 2 vteřinky :) Vždycky se najde někdo lepší a já to Marušce přeju x)

      

 Video? Neníí!